Kroatien, underbart

Trodde att jag skulle hinna med att blogga, men tydligen inte. Men nu har vi WIF i lägenheten så kan lika väl passa på att blogga.
 
Just nu är vi i alla fall i Kroatiens näst största stad, Split. Tror det är runt 30-40 grader, galet varmt! Men vi hörs om några dagar eller så, puss

Vad händer idag?

 Fixa klart det som behövs inför skolans slut
 Packa klart det mesta till utomlandsresan
 Avslutning på ridningen

Tror jag fått med de sakerna som händer idag. Både roliga och lite mindre roliga saker, men det fixar jag allt. hihi, puss

Blogg.se har förstört min blogg!

Fan vad jag hatar blogg.se, alltid ska dom göra något. När man håller på med designen så blir att konstigt och de har gjort så att kommentars sidan ser helt knas ut. Sen testar jag även den nya versionen, men tro fan att de inte kan byta tillbaks till den äldre på min sida. 

Nä fyfan, detta va en stor diss! Fixar dom inte problemet snart, då slutar jag att blogga här. Sorgligt men sant! GAH

Hemma från Jönköping

Är äntligen hemma ifrån Jönköping efter en heldags med shopping som stog på listan! Fick med mig rätt så mycket saker hem iaf och saker som jag är förjävla nöjd med, cp-snyggt! 

Idag händer inte så mycket, blir nog att va hemma eller om jag åker till pojkvännen sen ikväll, yao. Ni får ha det bra! poss


Fuck skolan

Åh, jag blir så jävla arg på skolan just nu! Ni som läst min blogg vet ju om att jag och min pojkvän ska till Kroatien nu på Onsdag. Tro fan att alla på skolan ska va så fittiga och säger att jag ska avboka resan och va i skolan, då de inte tycker att jag ska va ledig i 3 dagar. Come on? 3 dagar, de sista dagarna innan skolavslutningen.

Vad gör man ens i skolan då? Inte ett skit. Åh, fuck you rent ut sagt! FU

 

image descriptionimage description


Godnatt sötisar

Sista inlägget för idag. Sitter just nu hos pojkvännen och göttar mig, han spelar GTA och jag bloggar, haha sociala. Ska nog snart gå och lägga mig då det är skola imorgon redan vid 08.15, usch. Men vi hörs imorgon, så godnatt.

Förövrigt så kan jag inte mer än att älska er läsare, har haft besöks rekord idag! Tack så galet mycket, ni är bäst. puss


Vad händer idag?


Städa rummet och i detta så ingår damma, damsuga, moppa golvet m.m. (Tur mamma hjälper till också eheh)
Se ifall det finns något skolarbete kvar att göra
Åka till pojkvännen lite senare idag

Detta är väl de planer som jag har för dagen just nu iaf. Inte så jätte mycket, vilket är riktigt galet skönt faktiskt! hih puss

10 tips till en bättre blogg


1. Uppdatera ofta - Minst 1 gång varje dag. Men helst säkert 5 gånger varje dag. Tänk dock på att inte uppdatera bara för att uppdatera, utan inläggen måste också vara intressanta.

2. Använd bilder - En blogg utan bilder blir ju riktigt tråkig att läsa, aight? Så tänk på att tex. använda bilder ifrån din dag eller bilder som helt och hållet hänger ihop med inlägget.

3. Lägg ner massa tid och energi på din blogg - Jag själv lägger ner väldigt mycket tid på min blogg genom att skriva vältänkta och intressanta inlägg. Vilket visar sig att vara uppskattande pga. de läsare jag fått in. Dessutom är det roligt och bloggen blir asnajs!

4. Tänk efter, skulle du vilja läsa din blogg? - Kolla igenom dina inlägg och skriv om sådant som du själv tycker är roligt att läsa om. För om du tycker det är roligt, då lär alla andra också tycka det är roligt och intressant att läsa just din blogg.

5. Din bloggdesign är viktig - Det är det första man ser och lägger manke till hos en blogg. Om designen är tråkig så vill man ju inte besöka bloggen. Men däremot ifall bloggdesignen är knasig, stilren och förklarar ens personlighet, då blir ju bloggen mycket roligare att läsa. Så människor, tänk på bloggdesignen! 

6. Våga va unik - Va dig själv. För det är bara tråkigt att läsa om massa saker som redan finns i ca. 100 tusen andra bloggar. Så mitt tips är, va dig själv och visa att du är unik och intressant.

7. Svara på kommentarer - Jag försöker svara på alla som jag får in. Det blir så mycket roligare för alla. För jag vet själv hur bitter man blir när man aldrig får ett svar på en kommentar man frågat någon annan. Så ja, svara på era kommentarer.

8. Stå upp för dig själv - Alla får någon gång "hat kommentarer". Bryr er inte om dom, utan stå upp för er själva. Visa att du är bra som du är. Varför ska någon säga till dig om vad som är rätt och fel?

9. Ha tävlingar - Även om du inte blir sponsrad av något företag kan du ha tävlingar! Ett bra exempel är "Veckans blogg" eller liknande, eller varför inte tävla ut något du har hemma?

10. Variera dig - Om dina inlägg handlar om olika saker är det roligare att läsa. Om inläggen bara handlar om samma saker blir det tråkigt och läsarna tröttnar.

Igår: RixFm festival

Blev tyvärr ingen bloggning igår då jag va i Nässjö hos pojkvännen på dagen. Sen på eftermiddagen runt 17.16 så drog jag och massa annat folk in till Jönköping för RixFm festivalen som va på A6. Eftersom vårt tåg va segt och att vi fick gå till A6 ifrån centrum så missade vi Moa Lignell, gaaaah! Men dock såg vi Robin från idol och Danny, yäyäh.

Uppe på A6 va det helt kaos, folk överallt. Sen stog det även nått wb tivolli på parkeringen, man bah: "Say whuuuut". När RixFm festivalen slutade så skulle jag, ridd, martina och cissi ta bussen ner till stationen, dock kom aldrig bussen så vi fick gå ner.. igen! fett jobbigt + att man hade 12cm högklackat också.

På vägen ner så hittade jag även min pojkvän och hans mates, så vi tog sällskap med dom till stationen. När sedan jag + joffas två homies kom till stationen så insåg vi att vårt tåg gick om 2 minuter. Så det blev att springa dit och tur som vi hade så kom vi med, annars hade vi fått vänta till 23.31 tåget. eheheh. Men kvällen va asbra så tack allihopa som va där! pussGodmorgon

Blev väckt utav hunden idag vid halv 8 som tyckte att det var dags att gå upp. Hahah, söt. I alla fall så gick jag upp, åt frukost, duschade och nu hamnade jag här framför datorn med spotify spelandes och bloggen uppe. Bra morgon alltså. 

Hade också tänkt att fixa klart mig så jag hinner med bussen som går 09.07 mot Nässjö för skola i några timmar. Hoppas det blir en lam dag idag, eheh fett chill. Men vi hörs lite senare idag, p0ssRSS 2.0